Kun lähdet liikkeelle ja käymään kohti sitä vaikuttamisen tasoa, minkä tahdot saavuttaa, huomaat olevasi kasvun paikalla. Tulet kohtaamaan tiettyjä puolia itsessäsi, joissa sinulla on kasvamisen varaa. Tämän sain itsekin huomata. Kaikki ei heti sujukaan niin kuin odottaisi. Ei meinaa löytyä osuvia sanoja. Ei onnistu saamaan kontaktia ihmisiin. Ei yksinkertaisesti vaan saa tehtyä sitä, mitä niin kovasti tahtoisi. Kaikki ei aina tule heti ja nyt. Sielujen voittajaksi tahtovalta vaaditaan omistautuneisuutta tehtäväänsä. Tarvitaan harjoittelua ja sinnikästä pyrkimystä saada asiat käytäntöön.

Tällä matkalla mitä kuljet, Herra tuo sinut näihin kasvun alueisiin. Hän tahtoo avata sinua tehtävääsi varten ja aktivoida eri puolia, mitkä eivät niin ole olleet käytössä. Hän alkaa puhumaan sinulle näihin asioihin liittyen, ja viemään eteenpäin, kunhan ensin totuttelet tehtävääsi. Ota vastaan hänen opetuksensa, miten hän sinua henkilökohtaisesti opettaa. Katuevankeliointi on hyvin opettavaista, sillä siinä avautuu useita osa-alueita, mitä ottaa varteen, ja missä kehittyä.

”Laajenna telttasi ala. Levitä majojesi seinäkankaat. Älä säästele. Pidennä telttaköytesi ja vahvista vaarnasi.” (Jes.54:2)

Edistyminen evankelioinnissa merkitsee samalla myös sitä, että tuotat voittoa Herralle talenteillasi. Vaikka lähtökohtasi olisivat vähäiset, pienestä voi koitua suurta. Tehtävään omistautuneen taidot kehittyvät, hän saa yhä suurempaa toimintavalmiutta ja voitelua. Lähde Jumalan käyttöön, mitä hän sitten tahtookin tehdä kauttasi. Käy niihin ennalta valmistettuihin tekoihin, jotka hän on sinulle valmistanut. Saat itsekin kokea ihanaa siunausta kaiken tämän keskellä, kun jaat hyvää muille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s