Sinä iltana, kun vastasin myöntävästi Jeanin kehotukseen alkaa uudestaan evankelioimaan, sydämessäni syttyi kipinä, että nyt on jotain erityistä odotettavissa. Kun Jumala kutsuu palvelukseensa, edessä on jotain aivan huikeaa. Ajattele, että sinäkin voit todellakin alkaa johdattamaan ihmisiä Herran yhteyteen, voittamaan sieluja! Tämä voi muuttua hartaasta toiveesta todellisuudeksi. Jonkin aikaa sen jälkeen, kun olin lähtenyt liikkeelle, tahdoin saada sielujen voittamisen lisäksi haltuuni myös muita alueita, kuten toimimisen parantamisessa, niin kuin useilla muilla katuevankelistoilla Suomessa ja ulkomailla on. He rukoilevat yksinkertaisesti Jeesuksen nimessä parantumista erilaisiin kipuihin ja sairauksiin, ja ihmeitä tapahtuu.

Sinullakin mitä ilmeisimmin on tahtoa saada nämä asiat toimimaan. Tämä tahto, eli toisin sanoen näky, on keskeinen asia, ja sitä tarvitaan, jotta voi sitten edetä sitä kohti. Kun näky on sydämessä palavana, myös käytännössä käy sitä kohti. Päämäärätietoinen uskova tahtoo painaa Herran vastustamattomassa voimassa läpi, kunnes saavuttaa sen, mitä sydämestään haluaa.

Israelilaisilla oli näky Luvatusta Maasta. Jumala oli luvannut johdattaa heidät hyvään ja avaraan maahan, joka vuotaa maitoa ja hunajaa (2.Moos.3:8). Niin he lähtivät etenemään sitä kohti ja ottamaan sitä haltuunsa. Vastassa oli monenlaisia koetuksia, täysin mahdottomiakin tilanteita, kun Punainen meri sulki tien edestä, ja vihollisjoukot jahtasivat heitä takaa. Jumala kuitenkin piti heistä huolen ja taisteli heidän puolestaan. Niin Israelin kansa sai kulkea kuivaa maata pitkin Punaisen meren läpi. He valloittivat vihollistensa kaupungit ja ottivat Luvatun Maan haltuunsa, sillä Herra itse taisteli heidän puolestaan. Kyse oli hänen voimastaan ja teoistaan. Heidän osanaan oli vain osoittaa Jumalalle kuuliaisuutta ja totella hänen antamiaan käskyjä ja toimintaohjeita. Näin he olivat voitokkaita. Kun Jumala puhuu sinun sydämellesi, että tekisit jotain, on sinun tehtäväsi totella, ja tarttua toimeen, ja niin asia toteutuu hänen avullaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s