Hengellinen maaperä tarvitsee rukouksin tehtävää muokkausta, jotta ihmiset avautuisivat ottamaan ilosanoman vastaan. Tällä maaperällä tarkoitan yksittäisten ihmisten sydämiä, mutta myös koko paikkakunnan hengellistä ilmapiiriä, joka voi olla enemmän tai vähemmän sulkeutunut. Tämän vuoksi katuevankelistan tarvitsee olla rukouksen hengessä ennen kentälle lähtöä. Ihmiset, joita hän kohtaa, tulevat aistimaan Jumalan vaikutuksen hänessä aivan eri tavalla, kun hän on ensin viettänyt aikaa rukouksessa.

Jos kuitenkin joku päivä satut huomaamaan, että vastaanotto on kovin nihkeää, tai jos sinun on vaikeaa saada kehkeytymään kunnollista keskustelutilannetta, voit käyttää ajan vaikkapa rukouskävelyyn. Eli rukoile kaupunkisi puolesta. Kulje hengelliset silmät auki ja laita merkille asioita, mihin tarvitaan muutosta. Minkälaiset synnit rehottavat kaupungissasi? Minkälaista Jumalan väliintuloa tarvitaan? Murra niitä vihollisen varustuksia, jotka näet käyvän sinuakin vastaan. Näin pehmität hengellistä maaperää kaupungissasi ilosanoman julistamista varten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s